Σε ετοιμότητα για τον χιονιά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Σε ετοιμότητα για τον χιονιά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται, από χθες, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης  λόγω της έλευσης του χιονιά και του παγετού, όπως είχε ενημερώσει με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του δημάρχου.

Ο κ. Τάσος Μαυρίδης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής, τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τις υπηρεσίες του Δήμου (εργατοτεχνικό προσωπικό και οδηγούς οχημάτων) έτσι ώστε, όλοι οι κεντρικοί δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί και προσβάσιμοι για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και των πεζών.

Ακόμη, ο Δήμος έχει προμηθευτεί αρκετούς τόνους αλατιού για τους δρόμους, αλλά και  μεμονωμένα σακιά για να δοθούν σε δημότες, όπου κριθεί αναγκαίο. Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά με την προετοιμασία του Δήμου:

«Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το κύμα κακοκαιρίας και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Ήδη από χθες γίνονται ενέργειες συντονισμού και συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και το προσωπικό του Δήμου, που, με ιδιαίτερο σθένος και υπό αντίξοες συνθήκες, δουλεύουν για να κρατήσουν όλους τους δρόμους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ανοιχτούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet