Σε κοπές πρωτοχρονιάτικων πιτών σε Λυκόβρυση και Πεύκη ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Σε κοπές πρωτοχρονιάτικων πιτών σε Λυκόβρυση και Πεύκη ο δήμαρχος

Σε κοπές πρωτοχρονιάτικων πιτών, που διοργάνωσαν φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στη Λυκόβρυση και την Πεύκη, βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου.

Σχετικά με την εκδήλωση της Ένωσης Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», ο κ. Μαυρίδης δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά την Ένωση Γονέων και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και την εκπαιδευτική μας κοινότητα, για την ουσιαστική συνεργασία μας πάνω σε θέματα εκπαίδευσης για την πρόοδο των παιδιών, όπως την αγαστή μας συνεργασία σε ουσιαστικά έργα υποδομών ανακατασκευής, συντήρησης των σχολικών κτηρίων, αλλά και για την προμήθεια εξοπλισμού. Ο Δήμος μας έμπρακτα συνδράμει με ίδιους πόρους, με έργα ουσίας, καθώς και με αξιοποίηση άλλων πόρων, την αναβάθμιση και ανάπλαση όλων των σχολικών συγκροτημάτων. Είναι σε εξέλιξη πολλά σημαντικά έργα και έτσι θα συνεχίσουμε για τον Δήμο μας, για την εκπαίδευση, για τη νέα γενιά για το μέλλον του τόπου».

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο,  ο δήμαρχος, που δέχθηκε τις ευχαριστίες της προέδρου, Βασιλικής Μάλαμα, για τη στήριξη από τη δημοτική αρχή και τόνισε: «Το ότι είναι κατάμεστη πάλι η αίθουσα σημαίνει ότι ο Σύλλογός σας, όπως και άλλοι σύλλογοι του Δήμου μας έχουν μια σημαντική προσφορά στα τοπικά δρώμενα και τους συγχαίρουμε γι’ αυτό. Ο Σύλλογος Γυναικών δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με έντονη παρουσία, έχει όμως μια ιδιαίτερη προσφορά και ευαισθησία στους ανθρώπους που μαστίζονται από την κοινωνική και οικονομική κρίση. Σας συγχαίρω γιατί αυτό το θεάρεστο έργο που κάνετε είναι σημαντικό και καλύπτετε κάποιες ανάγκες, αν υπάρχει κάποιο κενό από τον Δήμο. Καλή δημιουργική χρονιά με ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Τέλος ο κ. Μαυρίδης βρέθηκε στην κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αναγέννηση Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια της πόλης. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Γκριτζάπης, ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την παροχή στέγης και φύλαξης του υλικού εξοπλισμού, αλλά και  για την επιχορήγηση 2.500 ευρώ που θα  αξιοποιηθεί  με την αγορά ενός στρώματος. Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Θέλω να συγχαρώ τον Σύλλογο που έχει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά, χωρίς φανφάρες. Εμείς, ως Δήμος, στηρίζουμε έμπρακτα τον Σύλλογο. Έχουμε καλή συνεργασία και διάθεση και έτσι θα συνεχίσουμε. Έχουμε λύσει μικρά και μεγάλα προβλήματα και σε αυτό το πλαίσιο αγαστής συνεργασίας θα πορευτούμε και τα επόμενα χρόνια, με ειλικρίνεια, χωρίς αστερίσκους, πρώτα από όλα για το καλό του αθλητισμού και των παιδιών. Σε αυτό όλοι έχουμε κοινή στόχευση και τόπο συνομιλίας και συνεργασίας. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο, τους αθλητές και τους γονείς που είναι κοντά στα παιδιά και τα στηρίζουν στις προσπάθειές τους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet