Σε μαθητικές εκδηλώσεις η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Σε μαθητικές εκδηλώσεις η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στηρίζοντας τις προσπάθειες των μαθητών της για την επικείμενη τετραήμερη σχολική εκδρομή, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, τέως πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, παραβρέθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο επιτυχημένο πάρτι που διοργάνωσαν στο Λύκειο Λυκόβρυσης.

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας διασκέδασε με τους μαθητές της και τους ευχήθηκε «ο πολυπόθητος στόχος της εκδρομής να μην είναι μόνο για τέσσερις ημέρες, αλλά να γίνει εφαλτήριο νέων ταξιδιών στην εκπαιδευτική καταξίωση, την κοινωνική συναναστροφή και την πρόοδο».

Παράλληλα, η κα Πατούλη «αγκάλιασε» τη δημιουργική προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης δίνοντας το «παρών» στο αποκριάτικο πάρτι των παιδιών, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο προαύλιο του σχολείου. Οι λιλιπούτειοι μασκαράδες με τις μοναδικές τους μεταμφιέσεις και το αξεπέραστο «μπρίο» παρακίνησαν την ίδια, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους στους latin χορευτικούς ρυθμούς, δίνοντας από κοινού το ηχηρό σύνθημα της Αποκριάς στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρά των Ημερών.

Η κα Μ. Πατούλη συνομίλησε με πολλούς γονείς, αλλά και εκπαιδευτικούς, ενώ συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Ρένα Λογαρά, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άρτια διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet