Σε 357 ελέγχους, 3 οι θετικοί στην Covid-19 στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Σε 357 ελέγχους, 3 οι θετικοί στην Covid-19 στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια των διαγνωστικών τεστ για την Covid-19 (rapid-test) για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 έξω από το δημοτικό κατάστημα Λυκόβρυσης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στα διαγνωστικά tests συμμετείχαν 357 πολίτες, ενώ βρέθηκαν μόνο τρία θετικά κρούσματα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Τους τελευταίους μήνες έχουμε φιλοξενήσει πέντε φορές τη διενέργεια δωρεάν rapid tests στον Δήμο μας σε συνεργασία με διαφορετικούς φορείς, πάντα όμως με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης. Και είμαστε ευτυχείς για το γεγονός, ότι σε όλες τις περιπτώσεις τα θετικά κρούσματα ήταν ελάχιστα.

»Αυτήν τη φορά συνεργαστήκαμε με τον ΕΟΔΥ, με τον οποίο έχουμε κάνει δύο φορές τεστ με αυτοκίνητο σε Πεύκη και Ηλιακό Χωριό.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Οργανισμού, το υπουργείο Υγείας, την Κοινωνική μας Υπηρεσία που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και φυσικά τους συμπολίτες μας που μαζικά συμμετέχουν σε κάθε διενέργεια τεστ.

»Θα ήθελα καλέσω για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet