Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκεντρώθηκε στην παράσταση «Τι είναι η πατρίδα μας;»
Κοινωνία

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκεντρώθηκε στην παράσταση «Τι είναι η πατρίδα μας;»

Πραγματοποιήθηκε με σημαντική επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η μουσικοθεατρική παράσταση «Τι είναι η πατρίδα μας;» της θεατρικής ομάδας της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης και του μουσικού σχήματος «Ταξιδευτές».

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έτσι μαζεύτηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων και φαρμάκων για τις δομές αλληλεγγύης της πόλης.

Η θεατρική ομάδα της Κίνησης ιδρύθηκε το 2000 και έχει ανεβάσει σημαντικά θεατρικά έργα, διάφορα μονόπρακτα, ποιητικά αναλόγια και παρουσιάσεις κλασικών έργων Ελλήνων συγγραφέων.

Η ομάδα έχει ξεπεράσει τα όρια της πόλης δίνοντας παραστάσεις στο Μπενάκειο Ίδρυμα, στον Πειραιά, σε φεστιβάλ ερασιτεχνικών θιάσων και σε σχολεία, αποσπώντας θετικές κριτικές, σχόλια και βραβεύσεις.

Η παράσταση πέρα από την πολιτιστική και κοινωνική της διάσταση μετέφερε, σύμφωνα με την Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης και ένα ισχυρό μήνυμα, «την ισχυρή θέληση των πολιτών της Πεύκης και της Λυκόβρυσης για την ουσιαστική ενότητα των δύο πόλεων, το κοινό μέλλον, τις κοινές προσπάθειες για ποιοτική αναβάθμιση της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής των δύο πόλεων».

Τα κείμενα της παράστασης ήταν του πολίτη του Δήμου Ηλία Πολάτου και τα σκηνικά της Χρυσούλας Στρουγκώφ.

Η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων συνεχίζεται για μερικές μέρες ακόμα.

Όσοι πολίτες μπορούν να ανταποκριθούν μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό τηλεφώνου 6937 164244.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet