Στα χριστουγεννιάτικα bazaar σχολείων της Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Στα χριστουγεννιάτικα bazaar σχολείων της Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και του 2ου Δημοτικού Λυκόβρυσης η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, τα χριστουγεννιάτικα bazaar, που διοργάνωσαν με επιτυχία τα μέλη των Συλλόγων Γονέων, με την έμπρακτη συνεργασία των Διευθύνσεων των σχολικών μονάδων.

Η κα Πατούλη, με διττό ρόλο και ως καθηγήτρια – φιλόλογος του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, συνομίλησε, σε εγκάρδιο κλίμα, με τους γονείς – μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αντάλλαξε θερμές ευχές με όλους ενόψει των Χριστουγέννων και συνεχάρη τους εμπνευστές και δημιουργούς των μοναδικών χειροτεχνημάτων, των ιδιαίτερων κατασκευών και των εξαιρετικών γλυκισμάτων, που προσέφεραν στους επισκέπτες. Παράλληλα, και όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της συμβούλου, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν την κα Πατούλη τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης. «Οι ποικίλες δραστηριότητες, τα εορταστικά δημιουργήματα, τα happenings και τα χαρμόσυνα συναισθήματα αισιοδοξίας αναδεικνύουν τα εορταστικά bazaar των συλλογικών προσπαθειών σε ποιοτικούς πόλους επίσκεψης για όλους τους δημότες μας σε Λυκόβρυση και Πεύκη» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της η κα Πατούλη ανέπτυξε εποικοδομητικό διάλογο για τις ανάγκες των σχολείων με τους προέδρους των Συλλόγων, Νικόλαο Τζίμο από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης και Χριστόφορο Γιαννικόπουλο από το Γυμνάσιο Λυκόβρυσης, τους οποίους και συνεχάρη για το εξαίρετο έργο τους.

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Β.Π. ευχήθηκε σε όλους για τις φετινές εορτές να έχουν υγεία, ευημερία και να φωτίζουν με τις πράξεις τους το χαμόγελο ακόμη περισσότερων παιδιών, που το έχουν μεγάλη ανάγκη στις μέρες μας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet