Στην Εισαγγελία Αθηνών προσέφυγε η παράταξη Δήμος Μπροστά+ για μη αποπεράτωση έργου ανάπλασης στην κεντρική πλατεία Πεύκης
Κοινωνία

Στην Εισαγγελία Αθηνών προσέφυγε η παράταξη Δήμος Μπροστά+ για μη αποπεράτωση έργου ανάπλασης στην κεντρική πλατεία Πεύκης

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης-Πεύκης Δήμος Μπροστά+ κατέθεσε, στην Εισαγγελία Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών, σχετικά με τη μη αποπεράτωση του έργου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Πεύκης, γνωστής και ως πλατεία Πέρρου, όπως ενημερώνουν τα μέλη του συνδυασμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος δεν σέβονται την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που εδώ και ένα χρόνο έχει λάβει, για άμεση διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας Πεύκης και του περιβάλλοντος χώρου».

Όπως αναφέρει η παράταξη Δήμος Μπροστά+, «η κεντρική πλατεία Πέρρου απουσιάζει από το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021, ενώ κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφαιρέθηκαν και τα όποια χρήματα είχαν προβλεφθεί για την μελέτη».

«Δεσμευόμαστε σε όλους τους κατοίκους και τους δημότες ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να ασκούμε τον θεσμικό μας ρόλο, ως αντιπολίτευση. Η δημοτική αρχή, αργά ή γρήγορα, θα λογοδοτήσει για όλες τις παραλήψεις της» καταλήγει ο συνδυασμός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet