Στην εκδήλωση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στην εκδήλωση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δήμαρχος

Την καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.

Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, Γιώργος Καρύμπας, η προϊσταμένη του Τμήματος, Σταματούλα Τράνακα, καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας «Janssen Hells», Ευθύμιος Παπαταξιάρχης.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα μικροί και μεγάλοι φίλοι είχαν τη δυνατότητα να χαρούν όλα όσα είχαν ετοιμαστεί για αυτούς παρουσία του Άγιου Βασίλη, όπως ζωγραφική προσώπου. Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρου, που με αγάπη και μεράκι έφτιαξαν και προσέφεραν οι εργαζόμενοι της «Janssen», μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ τα παιδιά παρέλαβαν δώρα που διάλεξαν για κάθε ένα από αυτά, γονείς και μαθητές του ιδιωτικού σχολείου St. Catherine΄s, τα οποία έφεραν τα ίδια τα παιδιά στον χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας, συνοδευόμενα από τον διευθυντή του σχολείου, J. Stuart, και τους οποίους υποδέχτηκε εγκάρδια ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ροφήματα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Και εφέτος είχαμε τη χαρά να διοργανώσουμε αυτή την όμορφη εκδήλωση για τους επωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Όσο υπάρχουν ανάγκες ως Δήμος θα είμαστε παρόντες με τη βοήθεια του ιδιωτικού τομέα. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Janssen, που έχει βοηθήσει πολύ τον Δήμο μας, όπως και τους μαθητές, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τη διοίκηση του St. Catherine΄s. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους εθελοντές και τους εργαζομένους το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Εθελοντισμού, που εργάστηκαν για να οργανωθεί η εκδήλωση. Εύχομαι μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη από υγεία και αγάπη».

Παιδιά του ιδιωτικού σχολείου St. Catherine΄s πρόσφεραν δώρα
για τα παιδιά ωφελουμένων οικογενειών
του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet