Στην εκπαιδευτική & φιλανθρωπική δράση «UniteTHEMall» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Στην εκπαιδευτική & φιλανθρωπική δράση «UniteTHEMall» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Την εκπαιδευτική και φιλανθρωπική δράση «UniteTHEMall», του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Eleven Campaign, επισκέφθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Μαζί με τον σύζυγό της, πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, περιηγήθηκαν στους 11+1 ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς όπου διεξήχθησαν δωρεάν παιχνίδια και διαγωνισμοί για το κοινό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών, αλλά και μεγάλων.

Στο πλαίσιο αυτό είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδος, να δουν από κοντά το τρόπαιο του Euro 2004 και να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο του επίσημου συλλόγου φίλων Εθνικής Ομάδας, «Γαλανόλευκος Φάρος», Νίκο Φλέκκα και τον αντιπρόεδρο, Γεώργιο Χειλαδάκη.

Η γόνιμη αυτή πρωτοβουλία είχε στο επίκεντρο τη στήριξη κοινωφελών οργανισμών κάτι το οποίο, όπως υποστήριξε η κα Πατούλη, «πρέπει να μας ευαισθητοποιεί όλους για να μπορούμε να κοιτάμε κατάματα τους συνανθρώπους μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, συμβάλλοντας από την πλευρά μας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Eleven Campaign αποτελεί µία πρωτοβουλία η οποία συνεργάζεται µε φιλανθρωπικά ιδρύματα στις έντεκα συμμετέχουσες σε αυτήν χώρες. Με τα έσοδα από το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Eleven» ο Οργανισμός συνδράμει τα συνεργαζόμενα ιδρύματα. Το «Eleven» ακολουθεί την ιστορία έντεκα εντεκάχρονων παιδιών, από έντεκα διαφορετικές χώρες, καθώς ετοιμάζονται να ζήσουν το παιχνίδι της ζωής τους. Είναι ένα ντοκιμαντέρ που χρησιμοποιεί τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εμπνευστής και σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Eleven», είναι ο κ. Μιχάλης Μονεμβασιώτης, γιος του προέδρου του Α.Ο. Πεύκης, Σταύρου Μονεμβασιώτη.

Το «UniteTHEMall» είναι μία από τις δράσεις του Eleven Campaign και με τη μεγάλη βοήθεια του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» κατορθώθηκε να συνδυαστεί το παιχνίδι με τη φιλανθρωπία και η συμμετοχή στις δράσεις να μετατραπεί αυτόματα σε προσφορά προϊόντων σε κοινωφελείς οργανισμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet