Στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Πεύκης ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Πεύκης ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Στο ΚΑΠΗ Πεύκης βρέθηκε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης μαζί με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ Παναγιώτη Μπόλλα και Θάνο Πιπερίγκο.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος παραβρέθηκε στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ και των Πολυιατρείων, που πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας και στην οποία συμμετείχαν η διευθύντρια Άννα Γαϊτανίδου, η ιατρός των ΚΑΠΗ Αμαλία Καλογεράκου, ο εθελοντής του υπεύθυνος του Κοινωνικού Φαρμακείου Νίκος Σαουλίδης και οι εργαζόμενες των ΚΑΠΗ που προσέφεραν αναμνηστικά δώρα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να βρεθώ στην κοπή πίτας των ΚΑΠΗ και των Πολυιατρείων μας, που παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η υγειονομική κρίση συνεχίζουν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, στη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ, τη σημερινή και την προηγούμενη, στη διευθύντρια κ. Γαϊτανίδου, καθώς και σε ολόκληρο το ανθρώπινο δυναμικό και τους εθελοντές των δομών μας. Ως δημοτική αρχή έχουμε βάλει τα ΚΑΠΗ, τα Πολυιατρεία και γενικότερα τις κοινωνικές μας δομές σε πρώτη προτεραιότητα. Ο μεγάλος μας στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι να διευρύνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να αποκτήσουμε ένα νέο ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη, στο οικόπεδο το οποίο μας παραχώρησε το υπουργείο Εργασίας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet