Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας δύο συλλόγων η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ
Κοινωνία

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας δύο συλλόγων η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης παρευρέθηκε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου, Άννα Ασπραδάκη. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία» και της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα παρευρέθηκα στην κοπή της βασιλόπιτας του Μικρασιατικού Συλλόγου “Ιωνία”. Έναν σύλλογο που ξεχωρίζει για το ήθος και την προσήλωσή του στις μικρασιατικές ρίζες. Οι Μικρασιάτες κατάφεραν τον τίτλο της προσφυγιάς να τον μετατρέψουν σε τίτλο τιμής με εφόδια την ηθικότητα, την εργατικότητα και τη φιλαλληλία. Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Γιώργο Γαζεπίδη και σε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο για τις δράσεις και το κοινωνικό προφίλ του συλλόγου».

Για την Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης η κ. Ασπραδάκη δήλωσε: «Η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Η λέξη που τη χαρακτηρίζει είναι η προσφορά. Η σύγχρονη εποχή επιτάσσει την αλληλεγγύη και τον αυτοέλεγχο. Εκεί που υπερισχύει ο εγωισμός και ο ατομικισμός οφείλουμε να στραφούμε προς τη συνεργασία και την προσφορά. Εύχομαι το 2018 να είναι μια χρονιά αναγέννησης και διάπλασης των ηθών, εκείνων, που αρκετό καιρό έχουμε παραμελήσει και πλέον τα έχουμε ανάγκη για να ξεπεράσουμε την κοινωνική κρίση που πρωτίστως ταλανίζει τη χώρα μας. Πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο Βάγια Κυριακίδου και σε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο για τις δράσεις και την κοινωνική ευαισθησία που τους χαρακτηρίζει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet