Στην κοπή της βασιλόπιτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στην κοπή της βασιλόπιτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού ο Τ. Μαυρίδης

Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020 από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο, στο Επισκοπείο της Μητρόπολης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης. Ήταν παρόντες o πανοσιολογιώτατος πρωτοσύγκελλος αρχιμανδρίτης π. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, ο ιεροκήρυξ αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Καραγιάννης, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος πρωτοπρεσβύτερος π. Χρίστος Κυριακόπουλος και πολλοί άλλοι κληρικοί και λαϊκοί.

Επίσης παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, οι δήμαρχοι,Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, και Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας.

Μετά την ακολουθία, ο σεβασμιώτατος τόνισε ότι «με τη χάρη του Θεού εισήλθαμε στο 2020». Ευχήθηκε «ο Θεός, στον οποίον έχουμε την ελπίδα μας, να χαρίζει στον κόσμο ειρήνη». Ευχαρίστησε τους πολιτικούς για τη γόνιμη συνεργασία και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενώ διένειμε σε όλους τους παρισταμένους τη βασιλόπιτα, την οποία ετοίμασαν και προσέφεραν οι μοναχές της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μαρκοπούλου Ωρωπού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet