Στη Βουλή έφτασε το χρόνιο πρόβλημα με τους αγωγούς ακαθάρτων στο Ηλιακό Χωριό Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Στη Βουλή έφτασε το χρόνιο πρόβλημα με τους αγωγούς ακαθάρτων στο Ηλιακό Χωριό Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Η βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ελληνικής Λύσης Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου υπέλαβε ερώτηση στη Βουλή αναφορικά με το χρόνιο πρόβλημα με τους αγωγούς ακαθάρτων, που αντιμετωπίζει η περιοχή του Ηλιακού Χωριού του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ειδικότερα, η κ. Αλεξοπούλου σημείωσε τα εξής κατά την τοποθέτηση της:

Κύριοι, κύριοι υπουργοί,       

Ως γνωστόν, το Ηλιακό Χωριό, στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, αποτελεί, εδώ και χρόνια, πρότυπο οικισμό, ο οποίος αποσκοπούσε στην ενεργειακή του αυτονομία, θεωρείται, δε, μοναδικός στο είδος του στην Ευρώπη. Εξ’ ου και θα έπρεπε η εν γένει λειτουργία των δομών του να είναι πλήρης και παραδειγματική, με ολοκληρωμένα δίκτυα ηλεκτροϋδραυλικής αυτάρκειας.

Στην πραγματικότητα, όμως, το Ηλιακό Χωριό αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τους αγωγούς ακαθάρτων του οικισμού του, γεγονός το οποίο επιβαρύνει και δυσχεραίνει την καθημερινή ζωή των κατοίκων του. Η κατάσταση αυτή, μάλιστα, συνιστά, πλέον, ένα σχεδόν μόνιμο και πάντως, χρόνιο πρόβλημα, εφ’ όσον είναι πολυκαιρισμένες οι ανωτέρω διαπιστώσεις περί του ημιτελούς χαρακτήρα και της δυσλειτουργίας του εν λόγω δικτύου.

Ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί:

Ποιες είναι οι δράσεις στις οποίες προτίθεσθε να προβείτε, άμεσα, έτσι ώστε να  αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί οριστικά το ως άνω πρόβλημα με το ημιτελές δίκτυο αγωγών ακαθάρτων, στο Ηλιακό Χωριό, του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet