Στη γιορτή της Πρωτομαγιάς στην Πύρνα οι Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση & Πεύκη Μαζί
Κοινωνία

Στη γιορτή της Πρωτομαγιάς στην Πύρνα οι Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση & Πεύκη Μαζί

Στη γραφική, παραρεμάτια περιοχή της Πύρνας με το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, βρέθηκε αντιπροσωπεία του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία συνδιοργάνωσαν η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης και το Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο συνδυασμός επισημαίνει σχετικά:

Μαζί μας γιόρτασαν και πολλοί συμπολίτες μας που χόρεψαν και τραγούδησαν, έφτιαξαν τα μαγιάτικα στεφάνια τους και γεύτηκαν τα εκλεκτά εδέσματα που είτε έφεραν οι ίδιοι από το σπίτι τους είτε προσέφεραν οι διοργανωτές, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να περιηγηθούν μία πολύ όμορφη και άγνωστη, μέχρι πρότινος, για τους περισσότερους περιοχή.

Εμείς, ως Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, πιστεύουμε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αναβάθμισης και ανάδειξης της Πύρνας και πως αποτελεί χρέος όλων μας να μετατραπεί σε έναν υποδειγματικό χώρο περιπάτου και αναψυχής με μια ήπια διαμόρφωση που δεν θα αλλοιώνει τον χαρακτήρα της.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, στηρίζουμε ολόψυχα το αίτημα της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης – που, πρώτη εκείνη, αναγνώρισε και ανέδειξε τη μεγάλη περιβαλλοντική αξία της περιοχής και τόνισε την ανάγκη προστασίας της – για την ίδρυση ενός πρότυπου Πάρκου Αναψυχής και καλούμε όλους τους συνδημότες μας να γίνουν κοινωνοί αυτής της εξαιρετικής ιδέας και να συμμετέχουν ενεργά στην πραγμάτωσή της. Γιατί αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι οι ενεργοί Πολίτες. Και του χρόνου!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet