Στη συναυλία Πολιτισμού και Αλληλεγγύης του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» η Μ. Πατούλη
Κοινωνία

Στη συναυλία Πολιτισμού και Αλληλεγγύης του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» η Μ. Πατούλη

Στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού βρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για τη Unesco Βορείων Προαστίων, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας το «παρών» μαζί με τον σύζυγό της, πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, στο πολιτιστικό και συνάμα ανθρωπιστικό κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη ταξίδεψαν το κοινό στα συγκλονιστικά μουσικά μονοπάτια του οικουμενικού μας μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η συναυλία που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», με τη συνεργασία της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου, αφιερωμένη στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους θεατές κατά τη λήξη της εκδήλωσης.

Η κα Πατούλη τόνισε σχετικά:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για τη διαχρονικά αξιέπαινη συμβολή της στην προαγωγή των ανθρωπιστικών ιδεωδών και της αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Με στοχευμένες ανθρωπιστικές δράσεις και παρεμβάσεις, προς όφελος ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού, το Ίδρυμα “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί ένα ιδιαιτέρως δύσκολο έργο, στηρίζοντας έμπρακτα και ουσιαστικά τα ίδια τα παιδιά, που αποτελούν την ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο Αύριο. Το όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι το άσβεστο μήνυμα Αγάπης για κάθε παιδί που έχει τη δική μας ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet