Στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης ο Τ. Μαυρίδης

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Η εκδήλωση, που είχε σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Νικολέλη στην περιοχή των Αφιδνών και περιλάμβανε παραδοσιακό γλέντι με τη γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου και την ορχήστρα της. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ιερείς και πιστοί από όλη την Μητρόπολη, ενώ το «παρών» έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, οι δήμαρχοι Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης κ.ά.

Ο μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους, αλλά και όλους εκείνους οι οποίοι συνετέλεσαν στην διεξαγωγή της εκδήλωσης. Την γενική επιμέλεια για την διεξαγωγή της εκδήλωσης, είχε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης. π. Ευστράτιος Δελατόλας, αρχιερατικός Επίτροπος Πεύκης – Μεταμορφώσεως και γγραμματέας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Έργου της Μητροπόλεως με τα μέλη του Συμβουλίου και κυρίες των Ενοριών.

O κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά, πιστοί και ιερείς βρεθήκαμε στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. Πήραμε την ευλογία του σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας, μητροπολίτου Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου και στηρίξαμε το σπουδαίο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί. Σε κάθε πρόσκληση της Ιεράς Μητροπόλεως είμαστε πάντα παρόντες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet