Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται:

Παράδοση έχει δημιουργήσει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης στις χριστουγεννιάτικες γιορτές κι αυτό φάνηκε και φέτος, καθώς μαθητές, δάσκαλοι και γονείς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Πέρα, όμως, από τα κεράσματα, που ήταν πολύ προσεγμένα, μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το bazaar όπου οι μικροί πωλητές απέδειξαν ότι ξέρουν να πείθουν και τους πιο δύσκολους… πελάτες. Όπου χρειάστηκε είχαμε και τιμές ξεπουλήματος. Τα έσοδα θα καλύψουν βεβαίως κυρίως ανάγκες του σχολείου.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης είχαν πάντως την τιμητική τους αφού παρουσίασαν στο κοινό την έκδοση της εφημεριδούλας τους με τίτλο «Λουλούδια για Μολύβια» που ήταν αφιερωμένη στο περιβάλλον και στην καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού στην Ανατολική Αττική. Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μετά την επίσκεψή του στο μπαζάρ συνεχάρη τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς για την όμορφη γιορτή και η δασκάλα του σχολείου Μαίρη Καραγκιούλη του προσέφερε ένα αντίτυπο της εφημεριδούλας. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος συνεχάρη τα παιδιά για την όμορφη προσπάθειά τους και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet