Στις εκκλησιαστικές ακολουθίες για την εορτή του Αγ. Σπυρίδωνος παραβρέθηκε ο Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Στις εκκλησιαστικές ακολουθίες για την εορτή του Αγ. Σπυρίδωνος παραβρέθηκε ο Π. Ιωάννου

Στις εκκλησιαστικές ακολουθίες που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος και συγκεκριμένα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης και στο παρεκκλήσιο του Αγίου Σπυρίδωνος στην Πύρνα, παραβρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία, Παναγιώτης Ιωάννου.

Την παραμονή της εορτής 11 Δεκεμβρίου 2021 ο κ. Ιωάννου μαζί με την Δήμητρα Νάνου, αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αττικής, την Πόπη Ξυνταράκη, κοινοτική σύμβουλο Πεύκης, την Μαρία Αναμουρλόγλου, πρόεδρο του 3ου Δημοτικού Πεύκης και γραμματέα των Ηπειρωτών Βόρειων Προαστίων, την κ. Βάσω Καλλιαντέρη και την κ. Ελίνα Θέμελη παρέστη στον αρχιερατικό εσπερινό που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κηφισιάς Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος, Κυρίλλου.

Μετά το πέρας του εσπερινού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σεβασμιώτατο, τους ιερείς, καθώς και με την κ. Νάνου.

Την κυριώνυμο ημέρα 12 Δεκεμβρίου 2021 παρέστη μαζί με την κ. Αγγελική Σαμπάνη, την κ. Βάσω Καλλιαντέρη και την κ. Μαίρη Μπαζίγου στη θεία λειτουργία που τελέσθηκε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Σπυρίδωνος στην Πύρνα.

Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη «το παρεκκλήσιο αυτό αποτελεί σημείο σταθμό για τον κ. Ιωάννου, καθώς ήταν από τα πρώτα εμβληματικά του έργα ως αντιδημάρχου ο καλλωπισμός της περιοχής και η μετατροπή του από σημείο απορριμμάτων σε τόπο αναψυχής».

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Γ’ Λαϊκής Αθηνών, Κώστα Σφύρλα σχετικά με τη βοήθεια από τις λαϊκές αγορές του Δήμου σε άτομα που έχουν ανάγκες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet