Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο της Λυκόβρυσης Αγία Βαρβάρα ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο της Λυκόβρυσης Αγία Βαρβάρα ο Τ. Μαυρίδης

Παρουσία πλήθους πιστών τίμησε η Λυκόβρυση και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο της πόλης Αγία Βαρβάρα στον ομώνυμο Ιερό Ναό. Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης παραβρέθηκε στον μεθεόρτιο εσπερινό και στην Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Eικόνας της Αγίας Βαρβάρας, που τελέσθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Στην ακολουθία του εσπερινού χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισιάς Κύριλλος, ενώ προέστη και της Ιεράς Λιτανεύσεως, πλαισιούμενος από ιερείς της Μητροπόλεως. O μητροπολίτης Κύριλλος ευχήθηκε στους εφημέριους και στους παρισταμένους να έχουν την ευλογία της Αγίας Βαρβάρας. Στη συνέχεια ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην τέλεση της πανηγύρεως του Ιερού Ναού καθώς και τον δήμαρχο. Επίσης, ευχαρίστησε τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κύριλλο για την παρουσία του, ενώ ευχήθηκε να έχουν την ευλογία της εορτάζουσας Αγίας.

Πέραν του δημάρχου συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πιστών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet