Στις επετειακές εκδηλώσεις στις δύο Δ.Κ. η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Κοινωνία

Στις επετειακές εκδηλώσεις στις δύο Δ.Κ. η παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Για μια ακόμη φορά η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη  2020 έδωσε «το παρών» στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και στις δύο πόλεις του Δήμου, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της. Σύσσωμη η Εκτελεστική Επιτροπή της, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου, παρευρέθη αρχικά στην δοξολογία που τελέστηκε στη Λυκόβρυση στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, παρακολούθησε την επιμνημόσυνο δέηση στο ηρώων της πόλης, όπου και κατέθεσε δάφνινο στεφάνι, τιμώντας τους ηρωικούς νεκρούς του πολέμου του ’40, καθώς και τη μαθητική παρέλαση των σχολείων της πόλης της Λυκόβρυσης.

Στη συνέχεια η Εκτελεστική Επιτροπή μετέβη στην Πεύκη και παρακολούθησε την εκεί δοξολογία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος, καθώς και την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων. Μέλη της παράταξης κατέθεσαν και εκεί δάφνινο στεφάνι προς τιμήν των ηρωικών νεκρών του πολέμου. Κατόπιν, η ομάδα της παράταξης παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση των σχολείων της Πεύκης.

«Άξιο ιδιαίτερης επισήμανσης είναι το γεγονός της αυθόρμητης υποδοχής των συμπολιτών μας στην ομάδα μας, καθώς και τα ένθερμα λόγια για το μέχρι σήμερα έργο μας στην Πόλη μας, υποστηρίζοντας σχεδόν όλοι πως στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 η παράταξή μας θα λάβει οπωσδήποτε μία από τις δύο πρώτες θέσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη, συμπληρώνοντας: «Αυτό ακριβώς μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε αμείωτα το έργο μας και τη δράση μας μέχρι την τελική νίκη. Τους ευχαριστούμε όλους για τα καλά τους λόγια, υποσχόμενοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet