Στις λαϊκές αγορές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η Green Team
Κοινωνία

Στις λαϊκές αγορές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η Green Team

Σε δύο λαϊκές αγορές του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, για να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, να ακούσει και να συζητήσει με τους κατοίκους των πόλεων βρέθηκε η Green Team, η εθελοντική πρωτοβουλία ανάπτυξης του πράσινου και εξωραϊσμού του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, που «γεννήθηκε» από μέλη του Συνδυασμού της παράταξης Νέα Δημιουργία του Παναγιώτη Ιωάννου.

Την εθελοντική ομάδα αποτελούσαν οι Μαρία Αναμουρλόγλου, Μιχάλης Γερακιός, Βάσω Καλλιαντέρη και Ανδριάνα Μητροπούλου. Περπάτησαν ανάμεσα στους κατοίκους, μοίρασαν έντυπο με τον σκοπό και τους στόχους της πρωτοβουλίας της Green Team, τις δράσεις της μέχρι σήμερα στις γειτονιές του Δήμου και το κάλεσμα για συμμετοχή και κοινή δράση σε περαιτέρω πρωτοβουλίες προσφοράς.

Όπως αναφέρει η εθελοντική ομάδα, «η Green Team επιχειρεί να ενώσει τους κατοίκους του Δήμου στη δράση -όχι στα λόγια- για το κοινό καλό και όχι να διχάσει, καλλιεργώντας τον συνήθη φανατισμό» και προσθέτει:

«Οι κάτοικοι βρήκαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν την Green Team για τη δράση της, αλλά και να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για την σημερινή κατάσταση του Δήμου, ενώ δεν έλειψαν και οι αγανακτισμένοι δημότες απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή και την εικόνα εξαθλίωσης που παρουσιάζει ο Δήμος.

Μας τόνισαν την εγκατάλειψη για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό του Δήμου από άκρη σε άκρη, ενοχλημένοι από τα αμάζευτα σκουπίδια, από τα κλαδιά και μεγάλα μπάζα σε κάθε γωνιά, τα σπασμένα πεζοδρόμια, τους επικίνδυνους και ασυντήρητους δρόμους, τα σβηστά σιντριβάνια, χωρίς νερό και μέσα στη βρώμα στις πλατείες, τα απότιστα δένδρα, τον φτωχικό σε σχέση με όλους, μα όλους τους γειτονικούς Δήμους, χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης μας, ενώ μερικοί ξεσπούσαν ακόμη και σε ύβρεις προς το πρόσωπο του απόντα δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη».

Οι εθελοντές της Green Team και ο κ. Ιωάννου προσκάλεσαν τους κατοίκους σε συστράτευση για εθελοντική εργασία και πράσινες πρωτοβουλίες στην πόλη, ενώ αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική νέα χρονιά 2022.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet