Στον αγιασμό του Σχολείου Κωφών & Βαρηκόων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Στον αγιασμό του Σχολείου Κωφών & Βαρηκόων ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης, τον οποίο τέλεσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης του δημάρχου με τη διευθύντρια του σχολείου, Μαριάννα Χατζοπούλου, ο κ. Τ. Μαυρίδης εξέφρασε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, για άλλη μια φορά το προσωπικό του ενδιαφέρον και ευρύτερα της διοίκησης του Δήμου για το ιδιαίτερα σημαντικό έργο του Ειδικού Σχολείου.

«Είμαστε σταθερά δίπλα στις ανάγκες σας. Στηρίζουμε το έργο σας και τη μεγάλη προσφορά σας στα παιδιά που με το χαμόγελό τους και τις ιδιαίτερες τους “ικανότητες” βάζουν χρώμα στην καθημερινότητά μας και μας δείχνουν τον δρόμο της αγάπης. Εγώ προσωπικά, αλλά και οι συνεργάτες μου θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας», ανέφερε ο Τάσος Μαυρίδης ευχόμενος τόσο στη διευθύντρια, το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, αλλά και όλα τα παιδιά μία χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά για το 2017-2018.

Τέλος, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο για την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet