Στον εσπερινό του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη ο Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Στον εσπερινό του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη ο Π. Ιωάννου

Στον πανηγυρικό εσπερινό και στην ιερά λιτάνευση που πραγματοποιήθηκαν στον εορτάζοντα Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης παρέστη ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία.

Ο εσπερινός πραγματοποιήθηκε χοροστάτουντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

«Ο κ. Ιωάννου από ημερών βρέθηκε αρωγός στις προετοιμασίες της πανηγύρεως, βοηθώντας τόσο στη συμπλήρωση των αναγκών του Ιερού Ναού για την προσφορά άρτου κατά τις ημέρες της πανηγύρεως, μέσω των φούρνων Βενέτη , όσο και στην απομάκρυνση μπαζών έμπροσθεν του ιερού ναού, που δημιουργήθηκαν μετά από εργασίες του ΔΕΔΗΕ και εμπόδιζαν την ομαλή διέλευση των πιστών» όπως αναφέρει η παράταξη.

Ο κ. Ιωάννου μετά το πέρας του εσπερινού είχε κατ´ ιδίαν συνάντηση με τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη Ιωάννη Γκουγκούμη, ο οποίος του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για εν γένει στήριξή του στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεημονος Πεύκης και τις δράσεις του.

Ο επικεφαλής της Νέας Δημιουργίας δήλωσε σχετικώς: «Σήμερα πανηγυρίζει ο Δήμος, μας καθώς ο ναός που βρίσκεται στην έδρα του εορτάζει. Ο Άγιος Παντελεήμονας ο Ιματικός είναι ένας μεγάλος Άγιος της πίστεώς μας. Εύχομαι να είναι αρωγός σε κάθε άνθρωπο που υποφέρει και να μεσιτεύει για εμάς στον Τριαδικό Θεό.

Είμαστε κοντά στις ενορίες του Δήμου μας και προσπαθούμε να συμπληρώνουμε τα κενά που αφήνει η δημοτική αρχή. Η στάση μας αυτή δεν αποβλέπει σε μικροκομματικά ωφέλη, αλλά είναι μια συνειδητή στάση σεβασμού απέναντι στο έργο που επιτελεί η εκκλησία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet