Στον Παιδικό Σταθμό Λυκόβρυσης ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στον Παιδικό Σταθμό Λυκόβρυσης ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

«Μία μεγάλη τσουλήθρα από την Πεύκη στη Λυκόβρυση και διαρκώς αντίστροφα και πάντα όλοι μαζί» ζήτησαν από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, τα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λυκόβρυσης στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Παιδικό Σταθμό την Τρίτη 9 Μαΐου 2017.

Σε μία μέρα βαθιά ανοιξιάτικη, αλλά και καλοκαιρινή, οι μικροί του Παιδικού Σταθμού Λυκόβρυσης άκουσαν ιστορίες από τον δήμαρχο, για τον λαγό και τη χελώνα, τον πελαργό και την αλεπού, έλαβαν καραμέλες που τους πρόσφερε και ο ίδιος δέχτηκε με μεγάλη χαρά την ευχετήρια κάρτα με το σοκολατένιο γλυφιτζούρι να φιγουράρει επάνω της, που του είχαν φτιάξει.

Όπως σημείωσε σχετικά ο κ. Τάσος Μαυρίδης: «Τα μικρά μας είναι πραγματικά μία ανεξάντλητη όαση χαράς, τρυφερότητας, αγάπης για όλα όσα γνωρίζουν και για όλα όσα διψούν να μάθουν. Στην καρδιά μου ειλικρινά φωλιάζει διπλή χαρά μετά τις πρόσφατες επισκέψεις μου στους δύο Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, στον 1ο Παιδικό Σταθμό Πεύκης και στον Παιδικό Σταθμό Λυκόβρυσης». Και η χαρά… θα γίνει τριπλή… «για να είναι ολοκληρωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet