Στον Πανηγυρικό εσπερινό στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης ο Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Στον Πανηγυρικό εσπερινό στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης ο Π. Ιωάννου

Στον Πανηγυρικό εσπερινό και την ιερά λιτάνευση που πραγματοποιήθηκαν στον εορτάζοντα Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λυκόβρυσης παρέστη ο Παναγιώτης Ιωάννου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Δημιουργία. Ο εσπερινός πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλου.

Η Νέα Δημιουργία αναφέρει σχετικά: «Τόσο η προσπάθεια της δημοτικής παρατάξεώς μας, όσο και το ενδιαφέρον του κ. Ιωάννου προσωπικά για τις προετοιμασίες της πανηγύρεως, είναι μια ακόμα προσπάθεια που αναδεικνύει το πνεύμα της παρατάξεώς μας.

Ευελπιστούμε πως αν οι πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης μας εμπιστευτούν μπορούμε να ομορφύνουμε κάθε κοινωνική ή θρησκευτική εκδήλωση, καθώς και την καθημερινότητα των δημοτών. Στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τον εορτάζοντα Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως στάθηκαν δίπλα μας ορισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα μας, έδειξαν για άλλη μια φορά την εκτίμηση τους στο έργο μας.

Ως παράταξη ευχαριστούμε τους:

  • Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στράτο Σαραούδα, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και διέθεσε τη φιλαρμονική του Δήμου στην περιφορά της εικόνας.
  • Τον Νίκο Βασιλείου, ιδιοκτήτη της εταιρείας BRIGHT, για τη μεγάλη προσφορά του σε προβολείς, οι οποίοι τοποθετήθηκαν γύρω γύρω από την εκκλησία.
  • Τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης “Ο Εύξεινος Πόντος”, τα μέλη του οποίου πλαισίωσαν την εικόνα που λιτανεύθηκε.
  • Την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ για την προσφορά εδεσμάτων για το δείπνο που ακολούθησε μετά την περιφορά της εικόνας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet