Στον Τ. Μαυρίδη το φλουρί της πίτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού
Κοινωνία

Στον Τ. Μαυρίδη το φλουρί της πίτας της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Την πίτα έκοψε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλος, και παρόντες ήταν ο πανοσιολογιώτατος πρωτοσύγκελλος αρχιμανδρίτης π. Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, o ιεροκήρυξ αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Καραγιάννης, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος, πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Κυριακόπουλος και πολλοί άλλοι κληρικοί και λαϊκοί. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά την Ακολουθία, ο σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ανάγκη της εποχής μας να στραφούμε και να δώσουμε σημασία στον άνθρωπο, «όπως και αν λέγεται αυτός, για την Εκκλησία πιστός, για τον Δήμο δημότης, για το Κράτος πολίτης, και ευχήθηκε όλες οι αρχές να συμπράττουν εν ομονοία για το καλό της κοινωνίας και της πατρίδος μας». Ευχαρίστησε τους πολιτικούς άρχοντες για τη γόνιμη συνεργασία και ευχήθηκε τα δέοντα για τη νέα χρονιά.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Δεχθήκαμε τις ευχές και ευλογίες του σεπτού μας ποιμενάρχη για το νέο έτος. Ήμουν τυχερός, καθώς, εκτός από τις ευχές του σεβασμιωτάτου μας, έτυχα και το φλουρί της πίτας. Εύχομαι αυτό να σημαίνει τύχη για τον Δήμο μας. Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet