Στον χώρο αναψυχής της Πύρνας στη Λυκόβρυση ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Γοργιπία» του  προαστίου Vityazevo του Δήμου Ανάπας Ρωσίας
Κοινωνία

Στον χώρο αναψυχής της Πύρνας στη Λυκόβρυση ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Γοργιπία» του προαστίου Vityazevo του Δήμου Ανάπας Ρωσίας

Τον χώρο αναψυχής της Πύρνας στη Λυκόβρυση επισκέφθηκε, μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης και πρόεδρου της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων, Παναγιώτη Ιωάννου, ο κ. Δημήτριος Σταφιονίδης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Γοργιπία» του προαστίου Vityazevo του Δήμου Ανάπας Ρωσίας.

Η παραρεμάτια περιοχή με το φυσικό κάλλος και το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα αποτελεί άλλωστε πόλο έλξης για δημότες και επισκέπτες της περιοχής και χρήζει μεγάλης προσοχής για την προστασία του οικοσυστήματός της, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του αντιδημάρχου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων, μεταξύ των οποίων, η κ. Πηνελόπη Ξυνταράκη (εκλεγμένη στην κοινότητα Πεύκης και τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ), η κ. Σοφία Γουναροπούλου (τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ), ο διδάκτωρ Σύγχρονης Ιστορίας Βλάσης Αγτζίδης, ο κ. Παναγιώτης Ψυλλάκης (ιδρυτικό μέλος, πρώην πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Ποντίων), ο κ. Θωμάς Παπαζαχαρίου (αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού, Πολιτιστικού, Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης-Πεύκης «Αριστοτέλης»), η κ. Μαρία Αναμουρλόγλου (πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης και γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Β. Προαστίων Αττικής), η κ. Αγγελική Σαμπάνη (πρώην μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»), ο κ. Αθανάσιος Ξυνταράκης (πρώην πρόεδρος της Γ’ λαϊκής αγοράς), ο κ. Ιωάννης Ζαμινός (από τον σύλλογο «Αναγέννηση»), η κ. Βάσω Καλλιαντέρη, ο κ. Σωτήριος Μακρυνίκας και η κ. Σεβαστή Τραμουντάνα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εν εξελίξει αδελφοποίησης των δύο Δήμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet