Στους εορτασμούς του Πολιούχου της Πεύκης Αγίου Παντελεήμονος ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Στους εορτασμούς του Πολιούχου της Πεύκης Αγίου Παντελεήμονος ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης τίμησε, για άλλη μια χρόνια, τον πολιούχο της Πεύκης Άγιο Παντελεήμονα. Τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου παρέστη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης κατά τη Θεία Λειτουργία, στις 27 Ιουλίου το πρωί, της οποίας προεξήρχε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, κ. Κύριλλος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο κ. Ιωάννου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σεβασμιώτατο και να του ευχηθεί ταχεία αποκατάσταση των πληγών από το πρόσφατο ατύχημά του, καθώς και να λάβει την ευλογία του.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος έδωσε το «παρών» και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου, κατά τον μεθέορτο εσπερινό, το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η περιφορά, λόγω των υγειονομικών μέτρων, πραγματοποιήθηκε πέριξ του Ιερού Ναού. Κατά την απόλυση της περιφοράς ο αρχιμανδρίτης Ιωάννης Γκουγκούμης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, απηύθυνε ευχαριστίες προς το πρόσωπο του κ. Ιωάννου «για την σε καθημερινή βάση συνεργασία του με τον Ιερό Ναό, καθώς και για τη μεγάλη του συνεισφορά στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αντιδημαρχίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet