Στο άνοιγμα του κτήματος Φιξ για το κοινό ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στο άνοιγμα του κτήματος Φιξ για το κοινό ο Τ. Μαυρίδης

Στο κτήμα Φιξ, που άνοιξε πρώτη φορά τις πόρτες του για τους πολίτες βρέθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος άνοιξε συμβολικά την πόρτα του πάρκου των 28 στρεμμάτων που πρόσφατα πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή, αρχικά κάθε Σαββατοκύριακο και στην πορεία του χρόνου καθημερινά.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου θα συνεχίσει να περιποιείται και να αναβαθμίζει το πάρκο, ενώ θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη και αξιοποίηση των κτισμάτων που βρίσκονται εντός του Κτήματος.

O κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του συναδέλφου και φίλου Νίκου Μπάμπαλου να βρεθώ σε αυτή την ιστορική ημέρα για τον όμορο Δήμο και την ευρύτερη περιοχή. Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Ηρακλείου η απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ από τον Δήμο και η απόδοση του στη χρήση των δημοτών, αποτελούσε αίτημα και όνειρο δεκαετιών, το οποίο και εμείς είχαμε στηρίξει ως Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς αυτός ο πνεύμονας πράσινου μπορεί να βελτιώσει πολύ σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Βορείου Τομέα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet