Στο γεύμα Αγάπης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στο γεύμα Αγάπης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δήμαρχος

Στο γεύμα Αγάπης που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στον χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Νίκο Γκαραβέλα.

Ο δήμαρχος αντάλλαξε θερμές ευχές με τους πολίτες, ενώ ευχαρίστησε για την προσφορά του το σχολείο «Saint Catherine΄s» και τον διευθυντή του σχολείου, Stuart Smith, του οποίου οι μαθητές έφτιαξαν, με μεγάλη επιτυχία, υπό την καθοδήγηση chef, τα γεύματα αγάπης προς τους πολίτες. Ταυτόχρονα, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανιδιοτελή προσφορά των δημοτών προς τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

«Η παρατεταμένη οικονομική ύφεση που διανύει η χώρα μας έχει οδηγήσει σε όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων και στη στέρηση πολλών συνανθρώπων μας ακόμη και από βασικά αγαθά επιβίωσης. Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, με αίσθημα ευθύνης, έχει θέσει σε προτεραιότητα τη στήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεί στο πλευρό τους και να συμβάλλει στην ανακούφισή τους. Η προσπάθεια αυτή βέβαια δεν θα ήταν επιτυχής χωρίς όλους όσους αποδεικνύουν έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη και κοινωνική ευθύνη», δήλωσε ο κ. Τ. Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet