Στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη συμμετείχε στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε σήμερα, 8 Φεβρουαρίου 2018, με επιτυχία ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λυκόβρυσης. Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με χορό, τραγούδι και πολύ κέφι.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο, κ. Γιαννικόπουλο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όλους τους γονείς που ανέλαβαν την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα» τονίζει η κα Πατούλη. «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις μέρες μας να απολαμβάνουμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές χαράς και αισιοδοξίας, αξιοποιώντας δημιουργικά τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας, ως συστατικό ανατροφοδότησης, και ψυχικής ανάτασης» υπογραμμίζει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Στο πλευρό των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων βρέθηκε ο Σύλλογος Καθηγητών μαζί με τη διευθύντρια, κα Λυμπερτού, συμμετέχοντας, γιορτάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της εθιμοτυπικής διαδικασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet