Στο ΚΑΠΗ Πεύκης η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Κοινωνία

Στο ΚΑΠΗ Πεύκης η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Το κεντρικό ΚΑΠΗ Πεύκης επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μαζί με στελέχη της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ της οποίας είναι επικεφαλής.

«Τα ΚΑΠΗ θα αποκτήσουν ξανά τη λάμψη τους» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και συνέχισε: «Το βλέπουμε όλοι ότι τα τελευταία χρόνια τα ΚΑΠΗ έχουν μαραζώσει. Κι έχουν μαραζώσει γιατί η απερχόμενη δημοτική αρχή τα παραμέλησε».

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που είχαν γίνει επί δημαρχίας του για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των χώρων.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ έβαλαν στη συζήτηση πολλά θέματα όπως είναι το πρόβλημα του γιατρού, για το οποίο όπως είπαν χαρακτηριστικά «δεν μπορούμε να γράψουμε τα φάρμακά μας» και για το οποίο ακούν μόνο υποσχέσεις από τον Δήμο,  η δημοτική συγκοινωνία για την οποία τόνισαν ότι είναι απαράδεκτη η απόφαση του δήμου να πετσοκόψει τα δρομολόγια και όπως είπαν «δηλαδή τα απογεύματα και το Σάββατο εμείς δεν πρέπει να κυκλοφορούμε», το κλείσιμο για δυο περίπου χρόνια του ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης ενώ «μας είχαν πει για 2-3 μήνες και κράτησε δυο χρόνια, χωρίς λόγο» και τα θερινά θαλάσσια μπάνια που επίσης κόπηκαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή και όπως είπαν τα μέλη «βρήκαν καιρό να τα κόψουν, την εποχή της κρίσης για να γλυτώσουν δήθεν 5.000 ευρώ».

Επίσης ρώτησαν για την τύχη του νέου ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης για το οποίο ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος τους ενημέρωσε ότι το οικόπεδο είχε παραχωρηθεί στον Δήμο από το υπουργείο Υγείας με τον όρο έως το 2012 να έχει αρχίσει το έργο αλλά δυστυχώς στο διάστημα αυτό ο Δήμος δεν έκανε τίποτα με συνέπεια να χαθεί το οικόπεδο.

Επίσης ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ανέφερε ότι με το πρόγραμμα εξοικονομώ του 2009 το κεντρικό ΚΑΠΗ θα αναβαθμιστεί και ενεργειακά, γεγονός που σημαίνει καλύτερες συνθήκες για τους χρήστες και μεγαλύτερη οικονομία για τον Δήμο. Η ενημέρωση ήταν λεπτομερής και έγινε μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα. Τα μέλη ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» και έδωσαν συγχαρητήρια στον πρώην δήμαρχο που κατεβαίνει με πολλούς νέους στις δημοτικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet