Στο νεοσύστατο Δίκτυο 17 Πόλεων Ελλάδος και Ισραήλ για την Υγεία και τον Πολιτισμό συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Στο νεοσύστατο Δίκτυο 17 Πόλεων Ελλάδος και Ισραήλ για την Υγεία και τον Πολιτισμό συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην Ίδρυση Δικτύου Πόλεων Ελλάδος και Ισραήλ «Για τον Πολιτισμό και την Υγεία» συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης συνυπέγραψε την Ιδρυτική Διακήρυξη και το Πρωτόκολλο σύστασης και δημιουργίας του Δικτύου Πόλεων, «με την οποία ανοίγει μια νέα σελίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Το νέο θεματικό Δίκτυο των 17 πόλεων της Ελλάδας και του Ισραήλ, που απαρτίζεται από 9 Δήμους από την Ελλάδα και 8 από το Ισραήλ, αποσκοπεί στην περαιτέρω σύσφιξη των ήδη ενισχυμένων δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και λαών μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της διπλωματίας των πόλεων.

«Ο Δήμος μας έχει μια μακρά παράδοση στις αδελφοποιήσεις και τις διεθνείς σχέσεις, την οποία προσπαθούμε να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε στη μετά-covid εποχή. Στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας που υλοποιούμε, συμμετέχουμε με χαρά σε αυτό νέο Δίκτυο που δημιουργείται με τη συμμετοχή πόλεων της Ελλάδας και του Ισράήλ» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μαυρίδης.

Διαβάστε αναλυτικά για το Δίκτυο 17 Πόλεων Ελλάδος και Ισραήλ στην ανάρτηση που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet