Στο Ρέμα της Πύρνας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πρωτομαγιά
Κοινωνία

Στο Ρέμα της Πύρνας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πρωτομαγιά

Στο Ρέμα της Πύρνας βρέθηκε o δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την ημέρα της Πρωτομαγιάς. Ο δήμαρχος γιόρτασε μαζί με  συνδημότες του στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης. Οι συμμετέχοντες υποδέχθηκαν τον Μάιο με πολύ χορό και τραγούδι, ενώ πολλοί είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους στεφάνι.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Με πολύ χορό, τραγούδι διασκέδαση όλοι μαζί, μια παρέα υποδεχθήκαμε την Πρωτομαγιά σε μια όμορφη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το ΠΕΑΠ και η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης στον υπέροχο μοναδικού φυσικού κάλλους χώρο της Πύρνας. Με αυτή την ευκαιρία θέλω να πω, ότι μέσα σε αυτή τη θητεία, το 2016, οριοθετήσαμε το ρέμα με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και έτσι τα επόμενα χρόνια μπορούμε να προχωρήσουμε σε ήπιες παρεμβάσεις και στη δημιουργία πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών, υπαίθριου γυμναστηρίου και συνθηκών φιλοξενίας, που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την περιοχή.

»Ευχαριστώ τους διοργανωτές τους, τους εθελοντές, το προσωπικό του Δήμου και του ΠΕΑΠ που εργάστηκαν για να είναι όλα άψογα και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Καλό μήνα με υγεία!».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, δήλωσε: «Η Πρωτομαγιά, μια γιορτή της άνοιξης και της φύσης με πανάρχαιες ρίζες πλούσια σε εκδηλώσεις σε παλιότερες εποχές. Στις μέρες μας, είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη φύση και να χαρούμε, να διασκεδάσουμε και όχι μόνο. Τα οφέλη που μας προσφέρει η φύση τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο είναι πολλά. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, με χαμόγελο με αισιοδοξία! Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Το ΠΕΑΠ υποδέχεται και γιορτάζει μαζί σας την Πρωτομαγιά με στόχο να περάσουμε όμορφα, με ήθη και έθιμα που μας ενώνουν στέλνοντας το μήνυμα της χαράς και της όμορφης διάθεσης που μας χαρίζει η Άνοιξη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet