Στο 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης βρέθηκαν στελέχη της παράταξης Δήμος Μπροστά+
Κοινωνία

Στο 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης βρέθηκαν στελέχη της παράταξης Δήμος Μπροστά+

Στον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γενικό Λύκειο Πεύκης τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παραβρέθηκαν το τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ Χαράλαμπος Καρανάσος και το τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ Μαρία Τραγάδη, εκπροσωπώντας την παράταξη Δήμος Μπροστά+ και τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριο Ψυχάλη.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Μπροστά+, στο περιθώριο της εκδήλωσης τα στελέχη της παράταξης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον διευθυντή του σχολείου Χρήστο Μεσσήνη, από τον οποίο ενημερώθηκαν για την κατάσταση της σχολικής δομής, καθώς και τις ανάγκες και τα προβλήματα που προκύπτουν.

Τέλος, η δημοτική παράταξη επισημαίνει: «Καταγράφουμε τις ανάγκες, ενημερωνόμαστε και παρεμβαίνουμε για την επίλυσή τους. Υλοποιούμε τη δέσμευσή μας να είμαστε από την πρώτη μέρα στο πλευρό των εκπαιδευτικών και των μαθητών της πόλης μας. Η προσπάθεια για την διαρκή βελτίωση της λειτουργίας και των υποδομών, καθώς και της ασφάλειας μαθητών και προσωπικού είναι διαρκής και αδιάκοπη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet