Συγχαρητήρια στην ομάδα ρομποτικής των μαθητών της Πεύκης και Λυκόβρυσης από τον Γ. Θεοδωρακόπουλο
Κοινωνία

Συγχαρητήρια στην ομάδα ρομποτικής των μαθητών της Πεύκης και Λυκόβρυσης από τον Γ. Θεοδωρακόπουλο

Στο Τεστιβάλ Παιδιού της Πεύκης, που συμπλήρωσε 41 χρόνια ζωής, ανάμεσα στις συμμετοχές που ξεχώρισαν ήταν και αυτή της καταπληκτικής ομάδας ρομποτικής του προπονητή Βελισσάριου Γκεζερλή, η οποία παρουσίασε το θέμα «Ταξίδι στον Άρη με τα έξυπνα Διαστημόπλοια». Μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στη μαγεία των ρομπότ από τους ίδιους τους δημιουργούς και τον προπονητή τους, παρακολουθώντας δύο έξυπνα διαστημόπλοια να ξεκινούν το ταξίδι τους για τον Άρη.

Μέλη της ομάδας, η οποία συμμετείχε και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικού, είναι οι Στέλιος Κουντουράκης (μαθητής Στ’ τάξης), Θεόδωρος Κρεντήρης (επίσης της Στ’ τάξης), Φίλιππος Δούκογλου (Στ’ τάξη), Ευστάθιος Γκεζερλής (μαθητής Ε’ Δημοτικού) και Χαράλαμπος Γκεζερλής (Γ’τάξη). Προπονητής και δημιουργός της ομάδας ο Βελισσάριος Γκεζερλής, ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, ήταν μεταξύ των τυχερών που ενημερώθηκαν από την ομάδα για «το έξυπνο ταξίδι στον Άρη», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, της οποίας είναι επικεφαλής.

Ο προπονητής κ. Γκεζερλής μίλησε για τη δουλειά των παιδιών στον κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, ενώ ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και στις οικογένειές τους.

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Μαζί σας νοιώθουμε ότι απογειωνόμαστε όλοι σε αυτή την πόλη. Σας ευχαριστούμε γιατί η σπορά της δημιουργίας σε έναν δύσκολο χώρο δίνει καρπούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet