Συζήτηση στο Δ.Σ. για το θέμα των κοντέινερ σε σχολεία ζητεί ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Συζήτηση στο Δ.Σ. για το θέμα των κοντέινερ σε σχολεία ζητεί ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία κοινοποιεί και σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, ζητεί να συζητηθεί στην τακτική συνεδρίαση του Ιουλίου το θέμα των  νηπιαγωγείων, «ένα θέμα που βρήκε ανέτοιμο τον Δήμο μας, με συνέπεια την πιθανή τοποθέτηση κοντέινερ για να καλύψουν την έλλειψη αιθουσών διδασκαλίας», όπως αναφέρει σχετικά.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος σημειώνει ότι στη συνεδρίαση του Σώματος της 25ης Ιουνίου είχε καταθέσει πρόταση για άμεση συζήτηση του θέματος, όμως η παράταξη του δημάρχου είχε αρνηθεί ακόμα και τη συζήτηση, παρά το γεγονός ότι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Πεύκης, στο προαύλιο του οποίου έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί κοντέινερ, ήταν παρόντες στη συνεδρίαση και είχαν διαμαρτυρηθεί για τις εξελίξεις. Μάλιστα, διαμαρτυρία υπήρξε αργότερα και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου, όπως προσθέτει.

Το κείμενο της επιστολής προς την πρόεδρο του Δ.Σ. (αρ. μητρώου 13661/5-7-2019) είναι το παρακάτω:

Κυρία πρόεδρε

Επειδή όπως έχετε διαπιστώσει και όπως εκτέθηκε και στο τελευταία Δ.Σ. από τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης το θέμα της τοποθέτησης  κοντέινερ για την κάλυψη των αναγκών των νηπιαγωγείων είναι τεράστιο.

Επειδή και ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Πεύκης, με δημόσια παρέμβασή του στη συνέχεια, διαμαρτύρεται για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Και

Επειδή στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 25ης Ιουνίου η παράταξη της πλειοψηφίας αρνήθηκε να συζητηθεί η πρόταση που κατέθεσα ως επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για ΑΜΕΣΗ συζήτηση του θέματος σε εκείνη τη συνεδρίαση,

Σας ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ στην ημερήσια διάταξη της τακτικής συνεδρίασης  του Ιουλίου, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να βρεθεί η καλύτερη λύση προς όφελος των μαθητών. Είναι φυσικό στην περίπτωση που αποδεχτείτε την πρόταση μου να προσκαλέσετε στη συνεδρίαση και τους εκπροσώπους των γονέων του Δήμου μας ώστε να τοποθετηθούν και αυτοί.

Επίσης θα ήθελα να ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ώστε να έχουμε εγκαίρως όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα που διακινήθηκαν από και προς τον Δήμο μας, καθώς και την αλληλογραφία από το 2011 σχετικά με τον χώρο του οικοπέδου της Σωκράτους, όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος».

Ο  Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος μαζί με στελέχη της παράταξης μελέτησαν το σοβαρό αυτό θέμα, διαπίστωσαν ότι ακόμα και την τελευταία στιγμή υπάρχουν λύσεις καλύτερες από αυτές που προωθούνται. Πέρα από την αδράνεια της διοίκησης του Δήμου, η οποία είναι μεγάλη, πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση προς όφελος των μαθητών. Εμείς έχουμε στην κουλτούρα μας τη συνεννόηση και τη συνεργασία. Περιμένουμε την άλλη πλευρά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet