Συλλογή ελαιολάδου για τα εκκλησιαστικά παντοπωλεία από την παράταξη Δήμος Μπροστά+
Κοινωνία

Συλλογή ελαιολάδου για τα εκκλησιαστικά παντοπωλεία από την παράταξη Δήμος Μπροστά+


Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυσης – Πεύκης Δήμος Μπροστά+ προγραμματίζει άλλη μια δράση στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, στην οποία και ζητεί τη συνδρομή των δημοτών.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Η αγάπη και η υποστήριξη στους συνανθρώπους μας είναι δεδομένη και σε πρώτη προτεραιότητα και δεν πηγαίνουν… διακοπές. Για τον λόγο αυτόν και αυτό το καλοκαίρι, η δημοτική μας παράταξη θα ενισχύσει τα εκκλησιαστικά παντοπωλεία του Δήμου μας και τους συνδημότες μας που χρήζουν βοήθειας.

Αυτή τη φορά στη δράση μας θα συγκεντρώσουμε ελαιόλαδο για το τραπέζι των συμπολιτών μας. Όσοι συνδημότες μας θέλουν να συνδράμουν σε αυτή τη προσπάθεια μπορούν να το κάνουν την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρες 18:00-20:00 & το Σάββατο 25 Ιουνίου και ώρες 12:00-14:00 στα γραφεία της παράταξής μας, στην πλατεία του Ηλιακού Χωριού.

Η συνδρομή σας σε αυτή την κοινή προσπάθεια είναι πολύ σημαντική για την έμπρακτη στήριξη όσων μας έχουν ανάγκη. Η αλληλεγγύη είναι το μόνο εργαλείο για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Δεν θα κουραστούμε ποτέ να εργαζόμαστε για να ελαφρύνουμε όλους όσους μας χρειάζονται».

Υπεύθυνοι δράσης: Δασκαλοπούλου-Σίννη Σπυριδούλα, Χαράλαμπος Καρανάσος, τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978 098936,6985 637549

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet