Συλλυπητήρια Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 για τον θάνατο του Χρήστου Σκαμάκη
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020 για τον θάνατο του Χρήστου Σκαμάκη

Η  Δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αποθανόντος τέως δημάρχου Λυκόβρυσης και μέχρι σήμερα ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Χρήστου Σκαμάκη.

Όπως αναφέρει στο σχετικό συλλυπητήριο μήνυμά της, «ο εκλιπών υπήρξε για χρόνια ακάματος εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλες τις θέσεις από τις οποίες την υπηρέτησε, τόσο στον Δήμο Λυκόβρυσης  αρχικά, όσο και μετέπειτα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ιδιαίτερα αγαπούσε με πάθος την πόλη του τη Λυκόβρυση για την οποία αφιέρωσε τη ζωή του ολόκληρη, εργαζόμενος με υποδειγματικό ζήλο και αυταπάρνηση για την ποιοτική της αναβάθμιση.

»Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίζουμε θεωρούμε πως η τοπική κοινωνία της Λυκόβρυσης έχασε έναν ειλικρινή φίλο και υποστηρικτή της σε όλες τις δύσκολες και εύκολες στιγμές της, αλλά και έναν άριστο γνώστη των προβλημάτων της, για τα οποία ο αείμνηστος Χρήστος Σκαμάκης ενδιαφερόταν ειλικρινά και αποτελεσματικά.

»Ας είναι αιώνια η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αντίο φίλε Χρήστο από όλους εμάς που μας αγαπούσες ιδιαίτερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet