Συλλυπητήρια Συμμαχίας Πολιτών για τον θάνατο του Φώτη Νικολαΐδη
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Συμμαχίας Πολιτών για τον θάνατο του Φώτη Νικολαΐδη

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Φώτη Νικολαΐδη, κατοίκου της Πεύκης, εκφράζει ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και η παράταξή του Συμμαχία Πολιτών.

Στο συλλυπητήριο μήνημά της η παράταξη επισημαίνει:

Ένας από τους παλαιότερους και πιο αγαπητούς κατοίκους της Πεύκης, ο Φώτης Νικολαϊδης, έφυγε σε ηλικία 85 ετών για τη γειτονιά των αγγέλων. Ήταν ένας άνθρωπος ταυτισμένος με την ιστορία της πόλης μας. Είχε ξεκινήσει ως νερουλάς της περιοχής.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και   επικεφαλής της μεγάλης και ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Συμμαχία Πολιτών, καθώς και όλα τα στελέχη της κίνησης με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια του Φώτη Νικολαΐδηκαι συλλυπούνται τη σύζυγό του, Παρθένα, τα τρία παιδιά του, Αναστάσιο, Μανώλη και Μαρία (Μαρήλια), τα εγγόνια του και τα δισέγγονά του.

Επίσης αποφάσισαν όπως αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο παραστούν στην κηδεία και όπως, αντί στεφάνου, να ενισχύσουν, στη μνήμη του εκλιπόντος, το φιλόπτωχο ταμείο του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου της Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet