Συλλυπητήρια Συμμαχίας Πολιτών για τον θάνατο του Γ. Διαμαντόπουλου
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Συμμαχίας Πολιτών για τον θάνατο του Γ. Διαμαντόπουλου

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Γιάννη Διαμαντόπουλου εκφράζει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης και προτείνει τη διοργάνωση από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδήλωσης στη μνήμη του.

Ακολουθεί η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης Λυκόβρυσης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Διαμαντόπουλου, που έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατο. Επρόκειτο περί ενός σημαντικού ανθρώπου με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά του πρώην Δήμου Λυκόβρυσης και μεγάλη προσφορά στα πολιτιστικά πράγματα. Επίσης ήταν εκ των βασικών ιδρυτών και επί χρόνια πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών.

Αντιπροσωπεία της δημοτικής μας παράταξης με επικεφαλής το Γιάννη Θεοδωρακόπουλο παρέστη την Τρίτη 23 Ιουνίου στη νεκρώσιμο ακολουθία στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο Δήμος οφείλει να τιμά τους ανθρώπους που προσφέρουν στα κοινά προτείνουμε να διοργανώσει στη μνήμη του Γιάννη Διαμαντόπουλου εκδήλωση, να τονιστεί η προσφορά του στα κοινά. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet