Συμμαχία Πολιτών: Δειλά-δειλά η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ξαναγεμίζει μπάζα τον χώρο δίπλα στη Χρυσοβαλάντου
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Δειλά-δειλά η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ξαναγεμίζει μπάζα τον χώρο δίπλα στη Χρυσοβαλάντου

Το θέμα της παράνομης χωματερής δίπλα από τη Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση επαναφέρει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, σημειώνοντας ότι «στα τέλη της εβδομάδας 24-28 Μαΐου άρχισε ο δήμαρχος, δειλά-δειλά είναι η αλήθεια, να ξαναρίχνει απορρίμματα».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Θα θυμάστε ότι το Πάσχα ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Μαυρίδης έκανε ένα… μικρό δώρο στους κατοίκους. Δημιούργησε μια νέα χωματερή σε μια όμορφη γειτονιά της Λυκόβρυσης, κοντά στη Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου. Είχε ζηλέψει τη… δόξα του προκατόχου του στο ημιτελές κλειστό. Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν και η ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη, η Συμμαχία Πολιτών, μέσα στις γιορτές όχι μόνο βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους, αλλά ξεκίνησε έναν αγώνα να διώξει ο Δήμος όλα τα απορρίμματα, που μετρούσαν σε δεκάδες φορτηγά, και να κλείσει την χωματερή. Μάλιστα η ομάδα δράσης της παράταξης μαζί με το νομικό μας τμήμα ετοιμάστηκε και για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος σε δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει ότι «αν μετά από πέντε ημέρες δεν καθάριζαν από τα απορρίμματα την περιοχή θα πήγαινε στον εισαγγελέα με απρόβλεπτες συνέπειες για τη διοίκηση του Δήμου». Η αλήθεια είναι ότι σε μια εβδομάδα η περιοχή είχε καθαρίσει και φαινόταν να ηρεμούν τα πράγματα.

Έλα όμως που η διοίκηση αυτή δεν τα έχει καλά με την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και με την προστασία της υγείας των πολιτών. Στα τέλη λοιπόν της περασμένης εβδομάδας άρχισε ο δήμαρχος, δειλά-δειλά είναι η αλήθεια, να ξαναρίχνει απορρίμματα. Ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ξανθόπουλο και στελέχη της ομάδας δράσης βρέθηκαν στον τόπο του… εγκλήματος όχι μια αλλά τρεις φορές και βεβαίως είχαν επικοινωνία και με τους δικαιολογημένα ανήσυχους κατοίκους της περιοχής. Η απόφαση που λάβαμε είναι απολύτως ξεκάθαρη.

«Δεν θα επιτρέψουμε στο δήμαρχο και στη διοίκηση του Δήμου, γιατί οι ευθύνες πλέον διαχέονται, να παίζουν με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Τους καλούμε να ακολουθήσουν άμεσα τον δρόμο της νομιμότητας. Εντός της ημέρας αναμένουμε την παρέμβαση του Αστυνομικού Τμήματος, προτού τα πράγματα ξαναγίνουν σοβαρά» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Μα καλά η διοίκηση του Δήμου πιστεύει στα αλήθεια ότι μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτη;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet