Συμμαχία Πολιτών: Είμαστε ενωμένοι απέναντι στον μεγάλο εχθρό
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Είμαστε ενωμένοι απέναντι στον μεγάλο εχθρό

Το τελευταίο διάστημα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που δημιουργήθηκε από τον κορωνοϊό, η δημοτική παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» και ο επικεφαλής της, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, απέφυγαν οποιαδήποτε κριτική προς τον δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «για πράξεις τους ή παραλείψεις», όπως σημειώνει η ίδια. Επίσης, «απέφυγαν τα εύκολα επικοινωνιακά και μάλλον λαϊκίστικα παιχνίδια που δεν προσφέρουν τίποτα» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Όπως, μάλιστα, προσθέτει θα συνεχίζει να λειτουργεί με υπευθυνότητα και σε πνεύμα συνεργασίας και το επόμενο διάστημα, καθώς -όπως τονίζει «έχουμε καιρό για αντιπολίτευση…», αφού «τώρα πρέπει και στην πόλη μας να είμαστε ενωμένοι για τον κοινό σκοπό. Την προστασία όλων μας από τον αόρατο εχθρό».

Στο πνεύμα αυτό, η δημοτική παράταξη προτείνει προς τον δήμαρχο «κάποια βασικά θέματα, που ενδεχομένως να είναι και μέσα στο πρόγραμμά του», όπως:

  1. Ενίσχυση της προστασίας της υγείας με κάθε τρόπο όλων των υπαλλήλων του Δήμου και ιδιαιτέρως αυτών που βρίσκονται στους δρόμους ή έχουν άμεση επαφή με τους πολίτες, προκειμένου να αντέξουν έως το τέλος της μάχης. Τους έχουμε ανάγκη.
  2. Συνέχιση της απολύμανσης των δημοτικών χώρων και βαρύτητα πλέον στους τομείς της καθαριότητας (κάδοι, καλαθάκια, απορριμματοφόρα κ.λπ.).
  3. Ενίσχυση του τομέα «Βοήθεια στο Σπίτι», δεδομένου ότι ο πρώην
    Δήμος Πεύκης ήταν ένας από τους ελάχιστους δήμους της χώρας (συνολικά 18) που είχε μονιμοποιήσει το προσωπικό. Άρα έχει τις βάσεις.
  4. Στον τομέα της οικονομίας ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να στηρίξει με έκτακτο χρηματικό ποσό όχι μόνο όλους τους αναξιοπαθούντες κατοίκους, αλλά και όλους τους μακροχρόνια ανέργους.
  5. Να πάρει πρωτοβουλίες προς τα super market του Δήμου -και είναι αρκετά- να προσλάβουν προσωπικό από κατάλογο ανέργων κατοίκων της περιοχής. 

«Η παράταξή μας και ο επικεφαλής της είναι εδώ για να στηρίξει τις πρωτοβουλίες του Δήμου. Ενωμένοι όλοι προχωρούμε για να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο εχθρό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet