Συμμαχία Πολιτών: Η ομάδα των… κουρασμένων κρατά για τρία χρόνια κλειστή την παιδική χαρά στην Κάτω Πεύκη
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Η ομάδα των… κουρασμένων κρατά για τρία χρόνια κλειστή την παιδική χαρά στην Κάτω Πεύκη

Η μεγαλύτερη παιδική χαρά της Κάτω Πεύκης, η οποία όταν ανακαινίστηκε ριζικά το 2009, επί δημαρχίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ήταν μια από τις καλύτερες  παιδικές  χαρές των Βορείων Προαστίων, παραμένει κλειστή επί τρία και πλέον χρόνια, όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «στις ερωτήσεις του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και των μελών της παράταξης Κατερίνας Φασολά, Φραντζέσκας Αλεξοπούλου και Κώστα Ξανθόπουλου, ούτε ο δήμαρχος, ούτε οι υπόλοιποι αξιωματούχοι δεν… κατάφεραν να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις».

«Είναι φανερό ότι δεν ενδιαφέρονται  να ανοίξουν μια παιδική χαρά με κρίσιμο ρόλο, που βρίσκεται  δίπλα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και κοντά  στο 5ο Νηπιαγωγείο. Όμως τρία και πλέον χρόνια αδιαφορούν. Είναι μια ομάδα κουρασμένη, η οποία έχει αφήσει την πόλη τα τελευταία χρόνια στο… έλεος του Θεού» τονίζει η παράταξη και καταλήγει:

«Αυτή η παιδική χαρά συγκέντρωνε πολλές δεκάδες παιδιά καθημερινά. Γιατί το 2009 την είχαμε εντάξει στο πλαίσιο της δημιουργίας της “γειτονιάς των νέων”, με την ανάπλαση και του γηπέδου μπάσκετ και τένις που βρισκόταν εγκαταλελειμμένο. Κι όμως αυτή την όμορφη γειτονιά την υποβάθμισαν προκλητικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet