Συμμαχία Πολιτών: Ναι σε ονοματοδοσία του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ναι σε ονοματοδοσία του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης

«Ναι» στην ονοματοδοσία του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης σε «αίθουσα Γιάννης Διαμαντόπουλος» λέει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Όπως σημειώνει η παράταξη, «από την πρώτη ώρα στηρίξαμε την ιδέα για την ονοματοδοσία της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης σε “Αίθουσα Γιάννης Διαμαντόπουλος”. Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, σε παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε ζητήσει το 2016 να έρθει σύντομα από τη διοίκηση του Δήμου η σχετική πρόταση. Η δημοτική Αρχή άργησε χωρίς λόγο να προχωρήσει την ονοματοδοσία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Το θέμα έρχεται σήμερα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και από εκεί θα προχωρήσει για την τελική απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε: «Αυτή η ονοματοδοσία έχει την απόλυτη στήριξή μας. Ο Γιάννης Διαμαντόπουλος είχε προσφέρει πολλά στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Λυκόβρυσης  και έχουμε καθήκον να τιμήσουμε τη μνήμη του. Θεωρώ μάλιστα ότι ο Δήμος μας καθυστέρησε ήδη. 

»Το Πνευματικό Κέντρο της Λυκόβρυσης όχι μόνο πρέπει να πάρει το όνομα του μεγάλου εργάτη της πόλης, αλλά και να αξιοποιηθεί από τον Δήμο, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί και επί πλέον έχει αφεθεί στην τύχη του. Είναι απαραίτητο να ανακαινιστεί και να αποτελέσει εστία δημιουργίας και πολιτισμού του Δήμου μας. Αλλά γι΄ αυτά έχουμε καιρό να τα πούμε. Προέχει τώρα η υπόθεση ονοματοδοσίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet