Συμμαχία Πολιτών: Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης αδιαφορεί για τη «χωματερή» έξω από τη Μονή της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης αδιαφορεί για τη «χωματερή» έξω από τη Μονή της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Λυκόβρυσης-Πεύκης, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της στον χώρο έξω από τη Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στη Λυκόβρυση, ο οποίος, όπως αναφέρει, χρησιμοποιείται ως… χωματερή από τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη.

«Ο χώρος έξω από τη Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στη Λυκόβρυση, είναι ο… αγαπημένος χώρος του δημάρχου και τον χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά για χωματερή. Θυμόσαστε ότι το Πάσχα ο κ. Μαυρίδης έκανε ένα… μικρό δώρο στους κατοίκους, ρίχνοντας εκεί δεκάδες φορτηγά απορρίμματα. Μετά από τις καταγγελίες της δημοτικής μας παράταξης και του πρώην δημάρχου Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, καθώς και τις αντιδράσεις των περιοίκων συμμορφώθηκε κάποια στιγμή προς τις… υποδείξεις» αναφέρει αρχικά η δημοτική παράταξη και προσθέτει:

«Αλλά δεν κράτησε πολύ η αποχή του από τις παράνομες πράξεις. Είχε ζηλέψει φαίνεται τη… δόξα του προκατόχου του (κ. Δ. Φωκιανού) με την πονεμένη ιστορία του ημιτελούς κλειστού, ο χώρος του οποίου είχε υποβαθμιστεί από τη μεγάλη “χωματερή” της Λυκόβρυσης».

Η Συμμαχία Πολιτών, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ξανθόπουλο, επισκέφθηκε την περιοχή ύστερα από τηλεφωνήματα των κατοίκων και όπως αναφέρει, «η κατάσταση είναι απελπιστική, ενώ οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι».

Μάλιστα, οι κάτοικοι της περιοχής τόνισαν ότι τηλεφωνούν στον αντιδήμαρχο, στο γραφείο του δημάρχου και στην αστυνομία, δίχως να δουν κάποια ενέργεια, ενώ υπογράμμισαν ότι περιμένουν μόνο από την αντιπολίτευση κάποια κίνηση. «Εμείς, όπως πράττουμε πάντα, και θα τρέξουμε και θα πιέσουμε και θα καταγγείλουμε, αλλά ο δήμαρχος και η πλειοψηφία της παράταξης που διοικεί τον Δήμο αδιαφορούν» σημειώνει η παράταξη, προσθέτοντας ότι «τη στιγμή που αποχωρούσε από την περιοχή ακούστηκαν και κάποιες άλλες φωνές από τους κατοίκους, που έλεγαν ότι “ένας εισαγγελέας θα μας σώσει, σε αυτόν ελπίζουμε”».

«Φυσικά και έχουν δίκιο από την ώρα που ο Δήμος όχι μόνο αδιαφορεί για την υγεία τους, αλλά επί πλέον συμβάλλει στη δημιουργία και εξάπλωση της χωματερής», καταλήγει στη σχετική ανακοίνωσή της η Συμμαχία Πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet