Συμμαχία Πολιτών: Ο Χρήστος Σκαμάκης «έφυγε» πιστός στο καθήκον
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ο Χρήστος Σκαμάκης «έφυγε» πιστός στο καθήκον

Τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Λυκόβρυσης – Πεύκης Χρήστου Σκαμάκη εκφράζει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Ο Χρήστος Σκαμάκης, δήμαρχος της Λυκόβρυσης από το 1995 έως το 2003, και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, έφυγε για το αιώνιο ταξίδι αφού πάλεψε σκληρά με την επάρατη. Ο δήμαρχος έφυγε όρθιος και γεμάτος από την αγάπη των πολιτών. Και έφυγε πιστός στο καθήκον.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα (16 Οκτωβρίου) έδωσε κανονικά το παρών του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου είχε εκλεγεί με την παράταξη του δημάρχου αλλά είχε ανεξαρτητοποιηθεί. Στα δημοτικά συμβούλια ψήφιζε με βάση τη συνείδησή του και έχαιρε της εκτίμησης όλων των παρατάξεων.

Σε πολλούς είχε κάνει εντύπωση όταν στο ξεκίνημα της συνεδρίασης είχε ζητήσει από τον δήμαρχο να αναζητήσει το αρχείο της Λυκόβρυσης με φωτογραφίες, σχέδια και ντοκουμέντα που είχε ο ίδιος παραδώσει το 2003 στην τότε δημοτική αρχή και είναι χρήσιμα για την ιστορία της πόλης. Όπως τα έφερε η ζωή ίσως αυτή να ήταν και η τελευταία του επιθυμία σχετικά με τις δράσεις του στα δημοτικά πράγματα. Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση είχε ψηφίσει την πρόταση να μην διεξάγονται ξεχωριστές παρελάσεις.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό του δημάρχου και συλλυπούνται τα παιδιά του και τους οικείους του. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Στη μνήμη μας θα μείνει για πάντα ως ο άνθρωπος της προσφοράς προς τον τόπο του. Κι έχουμε υποχρέωση όλοι εμείς στο Δ. Σ. του Δήμου να τον τιμήσουμε.

Καλό ταξίδι δήμαρχε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet