Συμμαχία Πολιτών: Πέταγμα αετού με εκσκαφέα στην παραρεμάτια περιοχή της Πύρνας στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Πέταγμα αετού με εκσκαφέα στην παραρεμάτια περιοχή της Πύρνας στη Λυκόβρυση

«Η Καθαρά Δευτέρα, με την οποία άνοιξε η Σαρακοστή, έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης να βρεθούν στην περιοχή της Πύρνας, στα σύνορα της Λυκόβρυσης με την Κηφισιά, και μαζί με τους γονείς τους να πετάξουν τον αητό και να γιορτάσουν έξω από την κλεισούρα του σπιτιού την ημέρα», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής:

Η πανδημία έχει δημιουργήσει σε όλους και περισσότερο στα παιδιά πολλά προβλήματα και για αυτό έχουμε όλοι υποχρέωση να μην ξεπερνάμε έτσι το θέμα. Και το μήνυμα οφείλει να το πάρει και η διοίκηση του Δήμου. Φθάνοντας όμως οι οικογένειες στην παραρεμάτια περιοχή βρέθηκαν μπροστά σε μια έκπληξη. Στον χώρο υπήρχε ένα μηχάνημα από τα λεγόμενα βαρέα (ενός τύπου μπουλντόζας ή εκσκαφέα) εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.

Εργασίες για τις οποίες οι κάτοικοι φωνάζουν -κι έχουν δίκιο- ότι αλλοιώνουν το περιβάλλον. Εργασίες που ξεπερνούν τις «νόμιμες» παρεμβάσεις. Φυσικά δεν ήταν εκεί ούτε ο δήμαρχος ούτε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet