Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης: Το ντοκουμέντο που δείχνει ότι ο Δήμος θυμήθηκε τον χιονιά μετά το τέλος του
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης: Το ντοκουμέντο που δείχνει ότι ο Δήμος θυμήθηκε τον χιονιά μετά το τέλος του

Ότι «ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης αποφάσισε να νοικιάσει εκχιονιστικά μηχανήματα την επόμενη ημέρα από τη χιονόπτωση (25/1)» τονίζει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον Γ. Θεοδωρακόπουλο.

Μάλιστα, η δημοτική παράταξη δίνει στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο, ενώ σημειώνει ότι έχει «ακόμα δύο τα οποία εκθέτουν τη διοίκηση».

Συγκεκριμένα, η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Τα… κατάφεραν δυστυχώς και στον εφετινό χιονιά ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης και η παράταξή του να βαθμολογηθούν από τους πολίτες με βαθμό κάτω από τη βάση. Τα κατάφεραν να ταλαιπωρήσουν τους κατοίκους της πόλης μας αν και δήλωναν, όπως και με τη “Μήδεια” πέρυσι ότι “ο Δήμος μας ήταν σε ετοιμότητα”. Κρίμα και πάλι κρίμα γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουν υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής.

Εφέτος μείναμε αποκλεισμένοι περιμένοντας τη… βροχή για να λειώσει τα χιόνια και να βγει ο κόσμος από τα σπίτια τους. “ελεύθεροι πολιορκημένοι” γίναμε εξαιτίας του δημάρχου, του αρμόδιου για την Πολιτική Προστασία αντιδημάρχου Αντώνη Τσελέντα και βεβαίως όλης της ομάδας που διοικεί τον Δήμο. Και μετά αυτό το κατάντημα δεν βγήκαν να εκφράσουν ούτε τη λύπη τους. Απλώς μοίρασαν πάλι συγχαρητήρια μεταξύ τους. Και δεν παρέλειψαν, βεβαίως, βεβαίως, να καταγγείλουν και την… αντιπολίτευση. Τρομάρα τους. Ήθελαν φαίνεται να τους δώσουμε βραβείο κι εμείς. Βραβείο όμως της αδιαφορίας, της ανικανότητας και της απαράδεκτης συμπεριφοράς προς τους πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δήμαρχος θυμήθηκε να λάβει μέτρα προετοιμασίας την επομένη της χιονόπτωσης. Το χιόνι έπεσε στην Αττική τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Ο κ. Μαυρίδης υπέγραψε να νοικιάσει ο Δήμος εκχιονιστικά μηχανήματα την Τρίτη το μεσημέρι. Τα ντοκουμέντα που τους εκθέτουν είναι εδώ. Και έχουμε άλλα δύο. Ντροπή τους. “”Πολλές φορές η παράταξή μας έχει αποφύγει να κάνει σκληρή κριτική στη διοίκηση του Δήμου μας. Προσπαθούσαμε να τους δώσουμε το χρόνο να διορθωθούν, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος έχει 30 χρόνια στον Δήμο και οι στενοί του συνεργάτες έχουν επίσης πολυετή θητεία. Άρα έχουν εμπειρία. Μάλλον κάναμε λάθος γιατί διαπιστώνουμε όλοι ότι οι άνθρωποι πάνε το καράβι στα βράχια. Δεν γνωρίζουν ούτε πού πατάνε, ούτε πού πάνε”, τόνισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του το 2008 είχε αντιμετωπίσει άψογα τον μεγάλο χιονιά χωρίς να αποκλειστούν τότε ούτε οι κάτοικοι που έμεναν στα μικρά δρομάκια της Πεύκης. Και ο χιονιάς του 2008 ήταν πολύ πιο έντονος, σύμφωνα μα ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν ότι το 2021 και το 2022 η κακοκαιρία ήταν σφοδρότερη από αυτή του 2008».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet