Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης: H Μαρίκα Περέιρα έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από όλες τις παρατάξεις
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης: H Μαρίκα Περέιρα έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από όλες τις παρατάξεις

Με αφορμή τον θάνατο της πρώην δημοτικής συμβούλου και αντιδημάρχου Πεύκης Μαρίκας Σπανουδάκη-Περέιρα, η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης σημειώνει ότι η αποθανούσα κατά τη διάρκεια της θητείας της και όχι μόνον «έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από όλες τις παρατάξεις».

Ειδικότερα, η Συμμαχία Πολιτών αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η Πεύκη αποχαιρέτησε το Σάββατο τη Μαρίκα Περέιρα, που κηδεύτηκε σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, στο καθολικό κοιμητήριο του Παλαιού Ηρακλείου, στον χώρο που «κοιμάται» και ο σύζυγός της, που έφυγε από τη ζωή νωρίτερα.

Η Μαρίκα Περέϊρα υπήρξε χρόνια δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πεύκης και έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από όλες τις παρατάξεις.

Για τον θάνατό της, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήλωσε:

«Η Πεύκη έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο, μια σπουδαία κυρία που επί χρόνια αγωνίστηκε για το καλό της πόλης. Δεν ανήκε στη δική μας παράταξη, αλλά οφείλω να τονίσω ότι ποτέ ούτε στα λόγια της ούτε στις πράξεις της δεν έβαζε διαχωριστικές γραμμές. Διακρινόταν πάντοτε για την ευπρέπειά της και το ήθος της και ήταν σε όλες τις κινήσεις της ενωτική και αποτελεσματική. Την αποχαιρετούμε με θλίψη και στέλνουμε στα παιδιά της και στους οικείους της τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet